Summer Practice - Tires

工作职责

Experience the practical side of your studies with us!

We offer opportunities for specialist work experience during your vacations. In addition to practical knowledge and skills, work experience provides valuable insights into the kind of environment your studies are preparing you for.

A mentor is available to help with questions or requests, ensuring you have the proper support at all times.

We propose every year summer practice projects for students from the Electrical & Power Engineering, Automation and Computers, Management in Production and Transportation, Mechanics or Chemistry Faculty.

If you are studying in one of these faculties and you want to use your theoretical knowledge to work for one of our projects, we offer you the opportunity of a paid summer practice of 6 up to 12 weeks, between July and September.

阅读更多 阅读更少

你的档案

 • Enrolled in bachelor's studies.
 • Good knowledge of English and the Microsoft Office package.
阅读更多 阅读更少

我们可以提供

 • Competitive salary;
 • Meal vouchers worth 40 lei;
 • Benefits through Bookster and 7Card;
 • Private health and life insurance;
 • Working environment at international standards;
 • Opportunity to develop yourself.

Vrei să conduci alături de Continental? Fă primul pas: aplică online!

阅读更多 阅读更少

关于我们

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a persoanelor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania tehnologică oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și la prețuri accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2022, Continental a generat vânzări de 39,4 miliarde de euro și în prezent are aproximativ 200.000 de angajați în 57 de țări și piețe.

Cu portofoliul său premium în segmentul de anvelope auto, pentru camioane, autobuze, vehicule pe două roți și anvelope specializate, sectorul grupului Tires reprezintă soluții inovatoare în materie de tehnologie a anvelopelor. Produsele și serviciile inteligente în materie de anvelope și promovarea durabilității vin să completeze portofoliul de produse. Pentru distribuitorii specializați și gestionarea parcului auto, grupul Tires oferă sisteme digitale de monitorizare și gestionare a anvelopelor, pe lângă alte servicii, cu scopul de a menține mobilitatea parcurilor auto și pentru a le crește gradul de eficiență. Datorită anvelopelor pe care le oferă, compania Continental contribuie în mod semnificativ la siguranța, eficiența și mobilitatea ecologică.

阅读更多 阅读更少

当您点击“继续前往SmartRecruiters ”后,您即将访问Continental AG的招聘平台,该平台由位于德国的SmartRecruiters GmBH运营。对于您在平台中提交的所有个人数据,Continental AG是数据控制方。您在该平台内提交的申请,将视为您同意下述内容:

 • 同意Continental AG的隐私声明(链接
 • 同意Continental AG在中国境外处理您的个人信息
 • 同意Continental AG与其位于中国境内/境外的子公司或关联公司分享您的个人信息

继续前往 SmartRecruiters

繼續前往 SmartRecruiters