Summer Practice - Tires

Your tasks

Experience the practical side of your studies with us!

We offer opportunities for specialist work experience during your vacations. In addition to practical knowledge and skills, work experience provides valuable insights into the kind of environment your studies are preparing you for.

A mentor is available to help with questions or requests, ensuring you have the proper support at all times.

We propose every year summer practice projects for students from the Electrical & Power Engineering, Automation and Computers, Management in Production and Transportation, Mechanics or Chemistry Faculty.

If you are studying in one of these faculties and you want to use your theoretical knowledge to work for one of our projects, we offer you the opportunity of a paid summer practice of 6 up to 12 weeks, between July and September.

Read more Read less

Your profile

  • Enrolled in bachelor's studies.
  • Good knowledge of English and the Microsoft Office package.
Read more Read less

Our offer

  • Competitive salary;
  • Meal vouchers worth 40 lei;
  • Benefits through Bookster and 7Card;
  • Private health and life insurance;
  • Working environment at international standards;
  • Opportunity to develop yourself.

Vrei să conduci alături de Continental? Fă primul pas: aplică online!

Read more Read less

About us

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a persoanelor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania tehnologică oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și la prețuri accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2022, Continental a generat vânzări de 39,4 miliarde de euro și în prezent are aproximativ 200.000 de angajați în 57 de țări și piețe.

Cu portofoliul său premium în segmentul de anvelope auto, pentru camioane, autobuze, vehicule pe două roți și anvelope specializate, sectorul grupului Tires reprezintă soluții inovatoare în materie de tehnologie a anvelopelor. Produsele și serviciile inteligente în materie de anvelope și promovarea durabilității vin să completeze portofoliul de produse. Pentru distribuitorii specializați și gestionarea parcului auto, grupul Tires oferă sisteme digitale de monitorizare și gestionare a anvelopelor, pe lângă alte servicii, cu scopul de a menține mobilitatea parcurilor auto și pentru a le crește gradul de eficiență. Datorită anvelopelor pe care le oferă, compania Continental contribuie în mod semnificativ la siguranța, eficiența și mobilitatea ecologică.

Read more Read less