Scoala Șefilor de Schimb 2023 (Tires)

Your tasks

Școala Șefilor de Schimb este un program intern de dezvoltare, menit să pregătească angajații Continental pentru o viitoare pozitie de Șef de Schimb. Pregatirea este atât teoretică, prin training-uri cât și prin activităti de practică pe lângă un șef de schimb experimentat.

Ce vei învăţa?
Vei avea oportunitatea de a participa la cursuri despre:

 • Conducere / Management / Comunicare / Planificare / Organizare
  Cum să gestionezi o echipă:
 • Metode de motivare / Gestionarea conflictelor / Creșterea performanţei.
  Cum să folosești metodele de urmărire a producţiei:
 • Tiger / CGMS / Volum / Eficienţă / Scrap
  Cum să rezolvi probleme și cum să iei deciziile corecte.
  Activităţi de observare și învăţare la locul de muncă.
Read more Read less

Your profile

 • Minim 2 ani experienţă de muncă în producţie în Continental.
 • Minim 12 clase absolvite (diploma de bacalaureat constituie un avantaj)
 • Fără abateri disciplinare.
Read more Read less

Our offer

Vrei să conduci alături de Continental? Fă primul pas: aplică online!

Read more Read less

About us

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a persoanelor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania tehnologică oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și la prețuri accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2021, Continental a generat vânzări în valoare de 33,8 miliarde de euro și în prezent deține peste 190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. Pe data de 8 octombrie 2021, compania și-a sărbătorit cea de-a 150-a aniversare.

Cu portofoliul său premium în segmentul de anvelope auto, pentru camioane, autobuze, vehicule pe două roți și anvelope specializate, sectorul grupului Tires reprezintă soluții inovatoare în materie de tehnologie a anvelopelor. Produsele și serviciile inteligente în materie de anvelope și promovarea durabilității vin să completeze portofoliul de produse. Pentru distribuitorii specializați și gestionarea parcului auto, grupul Tires oferă sisteme digitale de monitorizare și gestionare a anvelopelor, pe lângă alte servicii, cu scopul de a menține mobilitatea parcurilor auto și pentru a le crește gradul de eficiență. Datorită anvelopelor pe care le oferă, compania Continental contribuie în mod semnificativ la siguranța, eficiența și mobilitatea ecologică.

Read more Read less